Vijesti 20.04.2017.

U parku Dr Mladen Stojanović otvoreno „Moja Kravica” dječije igralište

ČITANJE: 1 minuta

U sklopu velike društveno odgovorne kampanje “Moja Kravica Rasti srećno” danas je u Banja Luci svečano otvoreno najmodernije dječije “Moja Kravica” igralište.

Igralište je dar mljekare Mlijekoprodukt koja posluje u okviru kompanije Imlek, regionalnog lidera u proizvodnji mlijeka i mliječnih proizvoda.

Svečanu vrpcu koja simboliše otvaranje igrališta presjekli su Igor Radojičić, gradonačelnik Banja Luke, i Vlado Sandić, marketing menadžer Mlijekoprodukta. Gradonačelnik Banja Luke izrazio je zahvalnost što se “Mlijekoprodukt” našao među kompanijama koje su svojim donacijama doprinijele unaprijeđenju sadržaja od važnosti za cijelu zajednicu, a naročito njene najmlađe članove.

– Zahvaljujem se kompaniji Mlijekoprodukt, oni su probili led u ovom projektu, s njima smo prvim potpisali ugovor i prvi su završili igralište. Mislim da je igralište zaista lijepo, na je odličnoj lokaciji a kao što vidimo najviše mu se raduju djeca, rekao je Radojičić.

Djecije igraliste Mlijekoprodukt 4

Marketing menadžer kompanije „Mlijekoprodukt“, Vlado Sandić kazao je da su kao društveno odgovorna kompanija – rado prihvatili poziv Grada za učešće u projektu.

– Moja Kravica mlijeko je svakodnevno prisutno u životima naših najmlađih te nam je zadovoljstvo što ćemo i na ovaj način postati dio njihovog srećnog odrastanja. Ovom, ali i brojnim drugim akcijama, Mlijekoprodukt kao društveno odgovorna kompanija nastoji da doprinese stvaranju što boljeg okruženja i unapređenja života u zajednici u kojoj posluje, rekao je Sandić.

On je takođe naglasio važnost stvaranja uslova za duži aktivni boravak djece na vazduhu i obezbjeđivanju prostora za igru, a na današnjem otvaranju najviše su se zabavili mališani iz banjalučkih vrtića Zvjezdica.