Vijesti 05.03.2017.

U ponedjeljak oblačno i svježije

ČITANJE: 1 minuta

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ u ponedjeljak će biti oblačno i malo svježije vrijeme, uz slabu kišu u većini predjela.

Ujutro pretežno oblačno, uz slabu kišu uglavnom na jugu i zapadu, dok se na višim planinama na zapadu očekuje susnježica i snijeg.

Tokom dana biće malo svježije i vjetrovito vrijeme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na sjeveru i zapadu očekuju se pljuskovi, a krajem dana padavine slabe i u većini predjela će biti suvo. U noći ka utorku padavine ponovo jačaju na jugu i zapadu.

Dnevna temperatura vazduha od devet do 13, u višim predjelima do pet stepeni Celzijusovih.

U utorak, 7. marta, biće oblačno vrijeme sa kišom, a u planinama sa snijegom i još svježije.

Dnevna temperatura vazduha biće od pet do 12, u višim predjelima do tri stepena Celzijusovih.

U srijedu, 8. marta, biće pretežno oblačno vrijeme sa kišom, a u planinama sa snijegom.

Padavine se očekuju uglavnom tokom jutra i prijepodneva, a popodne padavina može biti samo na istoku, a u ostalim krajevima suvo uz promjenljivu blačnost i sunčane intervale.

Dnevna temperatura vazduha od četiri do devet, na jugu Hercegovine do 12 stepeni Celzijusovih, a u planinama stepen-dva iznad nule.

U četvrtak, 9. marta, ujutro će biti oblačno i hladnije uz vrlo slabe padavine. Tokom dana biće pretežno suvo uz razvedravanje od juga i zapadu gde će popodne biti sve više sunčanih perioda.

Dnevna temperatura vazduha od šest na istoku do 12 na zapadu, a na jugu do 15, u višim predjelima od dva stepena Celzijusova.

 

(RTRS)