Vijesti 20.02.2016.

U Poniru nadomak Banjaluke pronađen leš muškarca

ČITANJE: 1 minuta
ponir policija
Na području Ponira nadomak Banjaluke pronađen je leš za sada neidentifikovane osobe. Beživotno tijelo pronađeno je oko 14 sati, potvrdili su “Nezavisnim” iz Gorske službe spasavanja Banjaluka.

Kako su nam kazali, oni su se potom povukli sa lica mjesta jer policija vrši uviđaj, tako da će više detalja biti poznato uskoro. Kako nezvanično saznajemo, riječ je o muškarcu.

Za sada nema informacija da li je riječ o nestalom profesoru Velimiru Gatariću za kojim je ovih dana bila organizovana potraga.

U potrazi za Gatarićem učestvuju i pripadnici CJB Banjaluka, Specijalne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i mještani Ponira.

Prema posljednjim informacijama, Gatarić je viđen u utorak oko 15 časova kako ide prema Poniru, a snimile su ga bezbjednosne kamere.

Navodno, na toj lokaciji vidjeli su ga i pojedini mještani. Tada je na sebi imao crni kaput i u ruci je nosio bijelu kesu.

Gatarić, koji je profesor srpskog jezika i književnosti i bibliotekar u Ekonomskoj školi u Banjaluci, na dan nestanka oko 14 časova izašao je iz ove obrazovne ustanove i više se nije vraćao. Navodno je toga dana javio da ne može doći na posao, jer se osjeća loše, ali se ipak pojavio.

(NN)