Region 24.07.2020.

U SMEDEREVU MISTERIOZNO NESTAJU ŽENE “Legla je da spava sa djetetom, ujutro je nije bilo u krevetu”

ČITANJE: 2 minute

Milica Jakovljević 20 iz sela Osipaonica kod Smedereva misteriozno je nestala u ponedeljak ujutru, od kada joj se gubi svaki trag, otkrio je njen suprug Jovan Jakovljević. Prema njegovim riječima, uoči nestanka, Milica je bila sa njihovim trogodišnjim sinom kod kuće, pišu Novosti.rs

“Radio sam treću smjenu, a ona je uveče legla da spava sa našim djetetom. Kada su se moji roditelji ujutru probudili, nije je bilo u krevetu. Od tada je tražimo, ali od nje ni traga ni glasa”, tvrdi suprug Jovan.

Milica je svom suprugu jutro kada je nestala, u 4.58 poslala poruku na Fejsbuku samo sa dvije riječi – “Zbogom bebi”.

“Nikome se nije javila. Ni svojoj porodici, ni prijateljicama. Danima pretražujemo okolinu, tražimo je po napuštenim vikendicama, šumama, svuda. Više ne znamo ni gdje da tražimo”, navodi Miličin suprug.

Hitnooo!!!!Nestala je u ponedeljak u jutarnjim satima i od tada joj se gubi svaki trag,otisla je iz Osipaonice u…

Gepostet von Jovan Jakovljevic am Donnerstag, 23. Juli 2020

 

Kako saznaju Novosti.rs, njen mobilni telefon nije dostupan od utorka, a nije ni na Fejsbuku od trenutka kada je poslala suprugu poruku. Četvrtog dana otkako nema njegove supruge, Jovan kaže da ne može ni da pretpostavi gdje se nalazi. Kao mogući povod odlaska iz kuće, vidi svađu koju si imali prije dvadesetak dana.

Suprug Jovan dalje svjedoči da je Milica ove godine u martu pokušala da se ubije, nakon čega je  neko vrijeme bila u psihijatrijskoj bolnici u Kovinu.

Inače, u proteklih par dana u Smederevu su nestale tri žene, saznaju „Novosti“ nezvanično.

Osim Milice, policiji je prijavljen nestanak još dvije žene iz Smedereva. Jedna je stara 43 a druga 45 godina. Porodica moli sve ukoliko negdje vide ili prepoznaju Milicu Jakovljević da jave na sljedeće brojeve telefona : 0643018590 ili 0637020641 ili najbližoj policijskoj upravi.

(N.S/ Banjaluka.net)