Vijesti 18.06.2021.

U toku konkurs za izbor najuređenijeg dvorišta

ČITANJE: 1 minuta

Pod sloganom „Uređujem svoje dvorište, uređujem svoj grad“, Grad Banja Luka je 7. juna objavio početak ove tradicionalne akcije koju organizuje 19. godinu uzastopno. Svi sugrađani koji žele da se prijave, mogu to učiniti do 25. juna 2021. godine, do kada je konkurs otvoren.

U novonastalnim okolnostima u vezi sa pandemijom korona virusa, pravila konkursa su izmijenjena u odnosu na ranije godine, pa je uz prijavni obrazac potrebno dostaviti i fotografije, kako bi, u slučaju nemogućnosti izlaska na teren, komisija mogla izabrati ovogodišnjeg pobjednika.

Naši sugrađani, koji žele da se takmiče za ovu laskavu titulu, potrebno je da prijavu i deset odabranih fotografija svog dvorišta, ili balkona dostave elektronskom poštom na [email protected], putem pošte ili predajom prijave u Prijemnu kancelariju Gradske uprave.

Prijave putem pošte potrebno je dostaviti na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka (Komisija za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“), Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka.

Takmičenje je organizovano u četiri kategorije – najuređenije privatno dvorište, najuređenije dvorište ZEV-a, najuređeniji krug poslovnih subjekata, organizacija i javnih ustanova, te najuređeniji balkon.

Za dodatne informacije možete se obratiti predsjednici Komisije za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“, Sanji Matarugi na broj: 051 244-444 (Lokal 774).

U galeriji pogledajte fotografije predivnih dvorišta učesnika ranijih akcija.

(E.M)