U UGLJEVIK PO ČETVRTFINALE KUPA BIH: FK Borac sutra sa Zvijezdom 09

Fudbaleri Borca sutra u Ugljeviku jure plasman među osam najboljih ekipa u Kupu BiH. Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišići nije u formi i u redovima crveno – plavih žele da iskoriste tu činjenicu.

-Naše ambicije u Kupu BiH su da doguramo što dalje. U dobrom smo momentumu. Atmosfera u ekipi je odlična nakon pobjede protiv Veleža. Želimo da nastavimo i sutra u pobjedničkom ritmu. Zvijezda ima bolju ekipu nego što to pokazuje na terenu, neće nas to zavarati, idemo na pobjedu, poručio je trener Borca Branislav Krunić.

Šef stručnog štaba Banjalučana sutra ne može računati na povrijeđene Subića i Jakupovića.

-Borac je veliki klub i naše se zna, idemo sutra da savladamo našeg protivnika. Spreman sam, biću još bolji. Zadovoljan sam kako su me primili ovdje u Borcu i Banjaluci, rekao je Vladimir Volkov lijevi bek FK Borac.

Utakmica Zvijezda 09 – Borac igra se sutra u Ugljeviku. Početak je u 15.30 časova.

ŠERANIĆ: Utvrditi ko zaista traži posao, a ko je na birou zbog osiguranja

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je da se suština inicijative poslovne zajednice u Srpskoj o izmjeni Zakona o zdravstvenom osiguranju da se utvrdi ko putem biroa zaista traži posao, a ko je prijavljen samo zbog ostvarivanja prava na zdravstveno osiguranje.

DODIK: Ne smijemo dozvoliti da granica na Drini bude i NATO granica

Srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, prisustvovao je danas vojnoj vježbi “Sloboda 2019” u Srbiji, nakon čega će razgovarati sa premijerom Ruske Federacije, Dmitrijem Medvedevim. Nakon vojne vježbe Dodik poručuje da je prikazana organizovanost, opremljenost i odlučnost Vojske Srbije, što prije samo 10 godina nije bilo moguće. “Po ovom prikazu se vidi da je vojska

KOMENTAR: PDP-ova politika jeftinih fraza

Zamislite samo koliko je SDS postao nebitna, marginalana politička opcija kada je PDP Mladena Ivanića, sa svojih šest ili sedam odsto podrške, suvereno stao na čelo opozicionog bloka u Republici Srpskoj.