Sport 18.12.2022.

U Zagrebu se okupilo 80.000 ljudi na dočeku Vatrenih sa SP-a (FOTO,VIDEO)

ČITANJE: 2 minute

Fudbalska reprezentacija Hrvatske vratila se kući nakon  nastupa na Svjetskom prvenstvu, a tim povodom organizovan im je spektakularan doček u Zagrebu.

Vatreni su na Svjetskom prvenstvu u Kataru došli do novog spektakularnog uspjeha kojim su još jednom potvrdili da se radi o velesili svjetskog fudbala, osvojivši treće mjesto.

Sasvim zasluženo, organizovan je doček u Zagrebu dan nakon pobjede nad Marokom u borbi za bronzanu medalju na smotri najboljih selekcija svijeta, prenosi Klix.ba

To što je doček  bio organizovan istovremeno kada se igralo i veliko finale Mundijala, nije spriječilo desetine hiljada navijača koji su se pojavili.

Iako najavljeno tik iza 17 sati, fudbaleri Hrvatske kasnili su s transportom s aerodroma na Trg bana Jelačića, no kada su se pojavili na predviđenoj lokaciji, uslijedila je opšta ludnica.

Hrvatski fudbaleri autobusom su se prebacili do Trga bana Jelačića, a u stopu ih je pratila duga kolona. Na trgu su se pojavili tek u 19:30.Prema navodima Indexa, na dočeku se pojavilo čak 80.000 navijača.

(Z.M)

 

Oznake: vatreni, Zagreb