Vijesti 31.12.2015.

Ubistvo uoči Nove godine: Pronađeno tijelo devojke u Novom Sadu

ČITANJE: 1 minuta
Novi Sad
Beživotno tijelo dvadesetdevetogodišnje Novosađanke M.R. pronađeno je danas u stanu u Ljermontovoj ulici broj 2 u Novom Sadu, prenose beogradski mediji.

M. R. nađena je mrtva na podu u sobe, a na njenom tijelu se vide tragovi nasilne smrti i prvi nalazi obudukcije su pokazali da je devojka preminula od posljedica povrijeda koje je zadobila tupim predmetom na više mjesta na tijelu.

U novosadskoj policiji je potvrđeno da je nastradala M.R. od ranije poznata organima gonjenja kao prostitutka. Kako nezvanično kažu iz policije, neko od komšija je prijavio da se u stanu čuje vrištanje i velika buka, odnosno svađa dvoje ljudi.

Kada su policajci stigli u stanu su zatekli samo beživotno tijelo. Policija trenutno traga za počiniocem i očekuje da će ga uskoro pronaći.

-Oko pet ujutro probudila me vriska i dreka, pretposavljam da je došla iz tog stana. Samo sam ujutro od komšija čuo da je jedna devojka nastradala, nisam je poznavao mislim da je ovde bila podstanarka – kaže stanar ove zgrade B.M, a prenosi Blic.

(NN)