UBJEDLJIVA POBJEDA Rukometašice Borca deklasirale Omladinac u gradskom derbiju

Rijetko se dešava da jedna ekipa u rukometnoj utakmici postigne samo osam golova, a upravo se to dogodilo ekipi Omladinca i to u porazu od gradskog rivala Borca rezultatom 32:8 u utakmici 3. kola Prve lige Republike Srpske. 

Rukometašice Borca su na najbolji način pokazale da su jedan od glavnih kandidata za ulazak u Premijer ligu BiH. Od samog početka su imale apsolutnu inicijativu i kontrolu meča, što se, na kraju, potvrdilo vie nego ubjedljivom pobjedom. Ovo je drugi trijumf Banjalučanki koje su u prvom kolu bile bolje od Rogatice, a u drugom su bile slobodne.

Najefikasnija na utakmici bila je Bužana Ćutković sa sedam golova dok su po pet dodale Bilčar, Novaković i Peričević. Budiša i Rupčić su bile bolje od ostalih u ekipi Omladinca postigavši po tri gola.

(Srpskainfo)

 

Podrška za devet projekata udruženja građana

Devet projekata udruženja građana biće podržano u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na zapadnom Balkanu, kojeg sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u partnerstvu sa Gradom Banja Luka.

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ: Ne napuštam, nego preuzimam PDP

Poslije poraza opozicije političari koji su izgubili osam ili devet izbora moraju da se sklone i daju priliku nama mladima, koji želimo potpuni preporod društva, poručuje Draško Stanivuković (PDP), jedini siguran opozicionar u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.