UČITE OD NAJBOLJIH Još samo danas 25% niža cijena za „Konverziju“

Digital marketing konferencija „Konverzija“ po treći put će u Banjoj Luci okupiti vrhunske stručnjake iz oblasti digitala, a ulaznice za ovaj događaj još samo danas možete kupiti po 25% nižoj cijeni na njihovom zvaničnom sajtu!

Kao jedna od rijetkih konferencija koja za primarni cilj ima kvalitetnu edukaciju kroz praktične primjere i predstavljanje pametnih taktika, tehnika i alata, „Konverzija“ je vrlo brzo dobila afirmaciju u svojim krugovima, pa su tako razmjere događaja u kratkom vremenskom periodu udvostručene.

Ove godine događaj će se održati 13. i 14. aprila u veličanstvenom Banskom dvoru i okupiće na jedno mjesto 26 predavača i više od 400 učesnika. Organizatori su pripremili dvodnevni program koji uključuje predavanja različitog nivoa znanja, pa je tako konferencija pogodna i za početnika i za napredne.

Pored glavnog konferencijskog dijela, zainteresovani se mogu prijaviti i za dvodnevne radionice u malim grupama, pa tako do detalja praktično izučiti neke od sljedećih tema: Google AdsGoogle AnalyticsSEO i E-commerce marketing.

Neka od značajnih imena na listi predavača jesu Miroslav Varga, vjerovatno najpoznatijih Google sertifikovani predavač u regionu, Zorin Radovančević, suvlasnik Escape-a – jedine Google Marketing Platform Sales Partner agencije, te Aleksandar Ašković kojem je specijalnost YouTube.

2019. godina donosi pojačanje i na polju inostranih predavača, pa će tako “Konvezija” ugostiti Neila Cockera, osnivača RampTshirts.com, Eldina Smajilovićaiz Mann Hummela, Fabiana Rossbachera u čiji kvalitet su se učesnici već uvjerili prethodne godine, te Darka Buldioskog, osnivača NewMediaMK agencije iz Skopja.

Kompletan program, listu predavača i ostale važne informacije možete pronaći na www.konverzija.org, a za sva pitanja na raspolaganju su Facebook stranica „Konverzije“ te e-mail [email protected].

Konferenciju su podržali Grad Banja Luka, UniCredit Bank Banja Luka, Infomedia, Teleklik i drugi, te brojni predstavnici medija.

“ZDRAVO DA STE” Počinju besplatne radionice za djecu i mlade

Udruženje građana “Zdravo da ste” Banja Luka počinje realizaciju besplatnih radionica u okviru projekta “Mjesne zajednice prijatelji djece – klubovi za djecu i mlade”. Kako navode iz ovog udruženja, cilj projekta je unaprijediti kapacitete i uslove zajednice da adekvatno odgovori na probleme i potrebe djece i mladih putem kreiranja sadržaja za kvalitetno provođenje slobodnog vremena

RAKOVAČKE BARE Novi magacin za vatrogasce i Civilnu zaštitu

Gradska Civilna zaštita i vatrogasna služba dobiće ove godine novi, veliki magacin na Rakovačkim barama, u nastojanju da gradske službe budu spremne na pravovremenu reakciju u slučaju vanrednih situcija, poput katastrofalnih poplava iz 2014. godine.