Magazin 26.09.2015.

Udala se Severina!

ČITANJE: 1 minuta
Severina

Severina Vučković i Igor Kojić izgovorili su juče u 12.30 sati “sudbonosno da” na tajnom vjenčanju u Istri, prenose hrvatski mediji.

Daleko od bliceva i reflektora, Seve i sin poznatog pjevača Dragana Kojića Kebe, vjenčali su se pred sveštenikom iz Bala.

Kraljica hrvatske estrade udala se za Kojića u baljanskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti.

Iako je Severina na svom profilu na instagramu objavila fotografiju s tekstom “Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi greota… 22. 11.”, a mediji su nagađali o datumu i mjestu njezina venčanja, par je odlučio da se vjenča baš juče u Balama. Tu vijest je potvrdilo više različitih izvora iz Bala, kao i oni veoma bliski Severini.

Svatovi su bili mali, a među njima su bili Severinin sin Aleksandar i mama Kata, kumovi Andrea Čermak iz Zagreba i Boris Đikanović iz Beograda.

Srećni je par, daleko od očiju javnosti, fotoreportera i novinara oko 12.30 sati vjenčao baljanski župnik Aleksandar Vujisić. Mlada je nosila dugu, bijelu vjenčanicu, a mladoženja elegantno odijelo i leptir-mašnu.

Kako otkrivaju izvori iz Bala, Seve je kompletnu ceremoniju proplakala od sreće!

Crkva je poslije podne podne bila lijepo ukrašena, a poslije16 sati kompletno uređena, očišćena i zaključana.

Gužva se, uključujući parkirane automobile i tjelohranitelje, mogla vidjeti ispred vile “Lav”, koja je, takođe, ostala zatvorena za sve znatiželjnike.

(B92)