Sport 12.11.2020.

Udovičić i Davidovićeva posjetili RK Borac

ČITANJE: 1 minuta

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić i ministar porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske Sonja Davidović posjetili su Rukometni klub Borac, gdje su razgovarali sa predsjednikom kluba Sašom Kondićem.

Rukometni klub Borac je veliko ime evropskog rukometa, istakao je Udovičić, koji je sa predsjednikom kluba razgovarao o budućim planovima, uslovima za rad i rezultatima banjalučkog rukometnog velikana.

Ministar porodice omladine i sporta Sonja Davidović istakla je da Rukometni klub Borac, pored sjanih rezultata koje ostvaruje, takođe posvećuje posebnu pažnju radu sa mlađim kategorijama, što je za svaku pohvalu.

Predsjednik Rukometnog kluba Borac Saša Kondić rekao je da je posjeta ministara sporta Srpske i Srbije velika čast za sve u Rukometnom klubu Borac.

– Za nas je ovo veliki dan, jer smo dobili pohvale za naše rezultate i naš rad od najrelevantnijih sportkih institucija Srpske i Srbije. Naš cilj je da Banjaluka ponovo bude grad rukometa i mjesto gdje dolazi rukometna elita iz cijelog svijeta. Na dobrom smo putu da to ostvarimo, a uz ovakvu podršku imamo i dodatni motiv – poručio je Kondić.

(E.M/banjaluka.net)