Politika 28.05.2016.

Udruženje građana Grad: Radojičić najbolji izbor za budućnost Banjaluke

ČITANJE: 1 minuta

– Banjaluka zaslužuje odmjerenog, ali politički iskusnog gradonačelnika, gradonačelnika rođenog Banjalučanina, koji razumije potrebe svih građana Banjaluke, efikasnog, odgovornog i usmjerenog na budućnost, a to su karakteristike koje posjeduje Radojičić – istakli su u Udruženju građana “Grad” koje okuplja sve one koji vole i kojima je Banjaluka u srcu.

Radojičić bi kao gradonačelnik Banjaluke, kako je istaknuto, donio svježu i dinamičnu politiku, okrenutu ka unapređenju grada i povezivanje sa regionalnim i evropskim gradovima.

– Poznat je kao temeljan i tolerantan političar, koji ima izraženu radnu etiku. U dosadašnjem radu zalagao se za uspostavljanje sistema i temeljno sprovođenje zakona, što je preduslov za brz ekonomski razvoj našeg grada. Njegovo predsjedavanje Narodnoj skupštini RS i cjelokupan politički angažman su pokazatelji političara koji je uvijek spreman na dijalog, političara koji ne mrzi, čovjeka koji kroz razgovor traži rješenje, ali i čovjeka koji se uvijek zalagao za dostojanstvo i prava RS i Banjaluke – ističu u Udruženju građana “Grad”.

Dodaju da se Radojičić zalaže za promociju mladih ljudi i kvalitetno obrazovanje.

– Zbog toga će u radu naći dovoljno prostora za nove, kreativne i svježe ideje, ali će cijeniti i iskustvo i dosadašnji rad. Sa druge strane, ne bi se libio da ispravi sve što nije bilo dovoljno kvalitetno za stanovnike Banjaluke. Sa Igorom imamo šanse da budemo moderan, prosperitetan i regionalno jak centar koji sa ponosom ističe svoju tradiciju i vrijednost – poručili su iz Udruženja građana “Grad”.

(Glas)