Vijesti 15.04.2016.

Udruženje “Nasljeđe” pozvalo djecu poginulih boraca da se prijave na konkurse za posao

ČITANJE: 1 minuta
opstina
Iz Udruženja djece poginulih boraca „Nasljeđe“ Gradski odbor Banjaluka pozivali sve pripadnike kategorije djece poginulih boraca, koja planiraju da se prijave na konkurs za posao banjalučke Gradske uprave, da im se jave kako bi im napisali preporuku.

– Konkurs možete pronaći na stranicama Zavoda za zapošljavanje, a isti je objavljen i u Glasu Srpske dana 13.04.2016. godine. Ukoliko ispunjavate uslove konkursa, pozivamo vas da se prijavite i da nas obavijestite, kako bismo mogli da pošaljemo pismo preporuke- saopšteno je iz pomenutog udruženja.

U saopštenju se dodaje da će  budno motriti cjelokupnu konkursnu proceduru i reagovati ukoliko utvrde da je došlo do nekih nepravilnosti.

– Ovo je jedan od prvih koraka koje činimo i na taj način želimo da pokažemo da smo mi sada tu i da smo na raspolagnju svima kojima je pomoć potrebna u borbi za ostvarenje prava koja su nam Zakonom garantovana i želimo da već jednom stanemo na kraj nepravdi koja nam je nanesena- istakli su iz udruženja “Nasljeđe”.

(Banjaluka.net)