Vijesti 26.01.2022.

Uhapšen jer je izazvao tri saobraćajke, pa pobjegao

ČITANJE: 1 minuta

Pripadnici banjalučke Policijske uprave uhapsili su pijanog vozača iz Banjaluke čiji su inicijali M.R. jer je u ovom gradu izazvao tri saobraćajne nezgode nakon čega je pobjegao.

Policija je utvrdila da je M.R. tom prilikom upravljao automobilom “fijat”, kao i da je imao više od tri promila alkohola u krvi.

Ovo lice, koje je uhapšeno juče, biće sankcionisano zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Banjalučka policija uhapsila je i muškarca iz ovog grada čiji su inicijali D.D. jer je konzumirao marihuanu na javnom mjestu, a kontrolom mu je utvrđen amfetamin u krvi.

Uhapšenom je zbog konzumiranja droge uručen prekršajni nalog iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, a obaviješten je dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka – Odjeljenje za prekršaje, navodi se u saopštenju banjalučke policije.

Na području u nadležnosti Policijske uprave Banjaluka juče je evidentirano pet krivičnih djela, četiri narušavanja javnog reda i mira i devet saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica povrijeđena.

(Srna, E.M)