Vijesti 07.06.2021.

Uhapšen jer je pijan nanio tjelesne povrede drugom licu

ČITANJE: 1 minuta

Muškarac čiji su inicijali Ž.K. uhapšen je u Kneževu jer je pijan nanio tjelesne povrede drugom licu, nakon čega je oštetio vrata prostorije za zadržavanje uhapšenih lica, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Službenicima Policijske stanice Kneževo juče je prijavljeno da je u toku tuča između dva lica, a na licu mjesta je zatečen A.V. koji je izjavio da mu je Ž.K. prišao, uhvatio ga za garderobu, privukao sebi i zatvorenom pesnicom udario u glavu, usljed čega je pao na tlo.

Nakon toga se Ž.K. trčeći udaljio u nepoznatom pravcu, te ga je policijski službenik S.M. koji nije bio na dužnosti nedaleko od mjesta događaja zadržao do dolaska policije.

Nakon testiranja na prisustvo alkohola u organizmu utvrđeno je da je Ž.K. pod uticajem alkohola, te je uhapšen i sproveden u prostorije za zadržavanje uhapšenih lica, gdje je oštetio vrata i okvir vrata prostorije.

Izvršen je uviđaj, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka koji je događaje kvalifikovao kao krivična djela tjelesna povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, te naložio da izvještaj protiv Ž.K. bude dostavljen u redovnoj proceduri.

(Srna, E.M)