Vijesti 03.09.2018.

UHAPŠEN JUTROS Radovanović otkinuo česmu u policiji i povrijedio se

ČITANJE: 1 minuta

Iz policijske uprave Prijedor je saopšteno da je tokom boravka u službenim prostorijama, lice inicijala B.R. isčupao česmu i sam sebe povrijedio.

“Od strane medicinskih radnika Službe hitne pomoći u Prijedoru, licu je ukazana medicinska pomoć”, navedeno je u saopštenju PU Prijedor.

U službenim prostorijama PU Prijedor jutros oko 7:30 časova, a u skladu sa Zakonom o prekršajima Republike Srpske, uhapšen je B. R. zbog počinjenog prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija, potvrdili su u PU Prijedor.

Kako nezvanično saznajemo, riječ je o Borislavu Radovanoviću koji se jutros pojavio na poslu u Policijskoj stanici Prijedor, iako je u maju prošle godine udaljen sa posla jer narušava ugled Ministarstva.

Radovanović je poznat i kao bloger koji je u Anketnom odboru za utvrđivanje relevantnih činjenica u slučaju smrti Davida Dragičevića učestvovao ispred grupe Pravda za Davida, a uhapšen je jer se jutros pojavio na radnom mjestu iako je rješenjem udaljen iz MUP-a 11. maja 2017. godine.

(Nezavisne)