Svijet 09.01.2023.

Uhapšen suprug Beograđanke Ane Volš koja je nestala u Americi (VIDEO)

ČITANJE: 2 minute

Uhapšen je Brajan Volš, suprug Ane Volš koja je porijeklom iz Beograda, a nestala je prije više od nedjelju dana u Americi. On se sumnjiči za ometanje istrage.

Kako prenosi En-Bi-Si njuz, američka policija uhapsila je Brajana Volša (46), muža nestale Ane Volš, pod optužbom za ometanje istrage.

“Tokom istrage, policija je imala dovoljno razloga da vjeruje da je Anin suprug Brajan Volš počinio krivično djelo obmanjivanja policijskih istražitelja”, rekao je tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi.

Hapšenje je uslijedilo dan nakon što je policija saopštila da obustavlja dvodnevnu pretragu terena koju su sprovodili u saradnji sa državnom policijom u šumovitom području u blizini njihove kuće, prenosi En-Bi-Si Boston.

“Potraga na tom terenu se neće nastaviti osim ako policija ne otkrije nove informacije koje to opravdavaju”, saopštila je policija u subotu, napominjući da je istraga još uvijek u toku.

Nestanak Ane Volš (39), majke troje djece, istovremeno su prijavili i njen muž i poslodavac u srijedu, tri dana nakon što je navodno posljednji put viđena.

Članovi porodice posljednji put su je vidjeli oko četiri sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom “Logan” u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, u kome radi u agenciji za nekretnine.

Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Kako su naveli u policiji, Ana Volš je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine.

(Agencije)

Oznake: Ana Volš