Vijesti 27.07.2021.

Uhapšen zbog pokušaja ubistva dvije osobe, zaplijenjeno oružje

ČITANJE: 1 minuta

M.M. iz Trebinja uhapšen je sbog sumnje da je pokušao da ubije dvije osobe, nakon čega je pobjegao sa mjesta događaja, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

“Naime, u 14:00 časova u policijsku stanicu Trebinje prijavljeno je da je u naselju Mostaći, grad Trebinje, lice inicijala M.M. iz vatrenog oružja ispalilo više hitaca  na kuću i prema licu inicijala K.R., i prema licu N.V.  te se udaljilo u nepoznatom pravcu. Operativnim radom i brzom intervencijom na terenu policijski službenici policijske uprave Trebinje došli do saznanja gdje se nalazi lice inicijala M.M. te istog lišili slobode u 14:30 časova”, navodi se u saopštenju, a prenose Nezavisne.

Iz policije dodaju da je u pretresu pronađeno i privremeno oduzeto oružje kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelom.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju je događaj kvalifikovalo kao krivično djelo “Teško ubistvo u pokušaju” i krivično djelo “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”.

(A.M.)