Vijesti 02.11.2015.

Uhapšen zbog ubistva majke, brata i snaje!

ČITANJE: 1 minuta
trostruko ubistvo
Anto Niče (35), osumnjičeni za ubistvo svoje majke Luce (66), brata Matka (46) i snahe Sandre Niče (44), uhapšen je u selu Komorani kod Livna, saznaje Press.

Niče je u petak izašao iz pritvora mostarskog KPZ-a, koji mu je određen zbog nasilja u porodici, odnosno premlaćivanja majke. Po izlasku iz zatvora autobusom se prevezao do Livna, a potom i do sela Suhača u kojem je živio. Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je Anto oko 19 časova neopaženo ušao u porodičnu kuću, popeo se na sprat i pored kreveta nožem zaklao svoju majku Lucu.

Antin brat Matko i njegova supruga Sandra, koji su gluvonijemi, u to vrijeme su bili u kupovini i ubica ih je sačekao u kući. Kada su se oko 21.30 časova vratili, Anto je na ulazu nožem nasrnuo na njih. Na kućnom pragu ubio je snahu Sandru, a brata je teško ranio.

Matku je ukazana pomoć u Kantonalnoj bolnici u Livnu, ali je oko 1.20 časova podlegao na putu za Kliničko-bolnički centar “Firule” u Splitu. Luca, Matko i Sandra Niče biće sahranjeni u utorak u 14 časova na mjesnom groblju u Suhači.

(Press)