Vijesti 06.05.2016.

Uhapšena radnica kladionice u Han Pijesku

ČITANJE: 2 minute
kladionica
Radnica kladionice “Bet live” iz Han Pijeska Milica V. (28) uhapšena je i ispitana u srijedu zbog sumnje da je prokockala 4.000 maraka iz pazara kladionice i lažno prijavila da je opljačkana.

Ona je pljačku inscenirala, a da bi sve bilo uvjerljivije legla je na pod kladionice i ostavila poluotvorena vrata i tako čekala da je neko pronađe.

Sve se desilo 4. maja oko ponoći kada je policijska patrola obilaskom terena i uočila razvaljena vrata na kladionici.

– Kada su policajci ušli unutra i zatekli M. V. da leži ona im je tada prijavila da je opljačkana. Kazala je da je u kladionicu ušao maskirani muškarac koji je najvjerovatnije pištoljem udario u glavu, nakon čega je pala i izgubila svijest. Tad je rekla da je lopov ukrao novac – saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Dodaje se da je tokom istrage utvrđeno da se neke činjenice ne poklapaju i da je radnica u kladionici lažno prijavila razbojništvo.

– Utvrđeno je da je ona sve slagala da bi opravdala manjak od oko 4.000 maraka koji je napravila. Tokom kriminalističke obrade osumnjičena je priznala da je lažno prijavila razbojništvo. Kazala je da je u proteklom periodu prisvojila novac od slot aparata kladionice i koristila ga za igre na sreću – saopšteno je iz policije.

Direktorica marketinga ” Bet live ” Maja Gudelj potvrdila je da je Milica V. radi u poslovnici u Han Pijesku, ali je demantovala da je  kladionica oštećena.

– Prijavljeno mi je da je tu djevojku neko napao i opljačkao na putu prema kući. Meni je rečeno da nama ne fali novac.  Da nam je šta nestalo, policija bi nas obavijestila da je tužimo za odštetu – kazala je  Maja Gudelj, dodajući da u toj kladionice nemaju slot aparate.

(Glas Srpske)