Svijet 09.10.2022.

Uhapšena Tea Tairović, prekšila zakon o dužini boravka u zemljama EU

ČITANJE: 1 minuta

Pjevačica Tea Tairović navodno je uhapšena u Nemačkoj.  Kako se spekuliše, tamošnji organi mogli bi da joj zabrane ulazak u zemlju do daljnjeg. Inače, pjevačica je ovog vikenda imala mini turneju po Njemačkoj.

Kako se spekulisalo da je Tea uhapšena zbog navodnih 70.000 evra, ona je, kako je izvor potvrdio, uhapšena zbog totalno drugog razloga. Podsjetimo, Tea već tri dana boravi u Njemačkoj gdje je u petak i subotu održala dva nastupa, međutim pravu dramu doživljava prilikom dolaska na aerodrom. Na pasoškoj kontroli policija je privela pjevačicu, što je nju zbunilo jer nije znala koji je razlog i zbog čega je odvode u pritvor, prenosi Telegraf.

Kako joj je navodno objašnjeno, pjevačica je prekršila zakon koji reguliše koliko vremena, ali i broj radnih sati pjevačica može imati u zemljama Evropske unije.

Naime, na istom letu iz Njemačke za Beograd sa Teom se našla i Slađa, koja se bez problema ukrcala u avion i vratila se za Srbiju.

“Sa Teom su na istom letu za povratak u Srbiju bile i neke njen kolege, lično sam video Slađu Alegro. Teu priveli, Slađa se ukrcala i otišla bez problema”, rekao je izvor za Telegraf. Slađa je prethodno veče takođe održala nastup u istom gradu u koje je pevala i Tea, u Hamburgu.

(Z.M)