Vijesti 16.09.2020.

Uhapšeni Banjalučani rasturali više vrsta droge

ČITANJE: 1 minuta

Četiri lica iz Banjaluke, koja su uhapšena zbog sumnje da su nabavljala, posredovala u prodaji i kupovini, te stavljala u promet marihuanu, spid, ekstazi, kokain i heroin korisnicima na području Banjaluke, sprovedena su u banjalučko Okružno javno tužilaštvo i nakon ispitivanja tužilac će odlučiti o prijedlogu za određivanje pritvora.

Policijska uprava Banjaluka dostavila je danas Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv Miroslava Kalabića /35/, Ostoje Kutića /43/, Marka Antonića /27/ i Nikole Koprene /27/ zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Osumnjičeni su uhapšeni u okviru višemjesečne zajedničke akcije Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, Policijske uprave Banjaluka i Uprave MUP-a Republike Srpske za organizovani i teški kriminalitet.

Oni su osumnjičeni da su od 2018. godine do septembra ove godine nabavljali, posredovali u prodaji i kupovini, te stavljali u promet marihuanu, spid, ekstazi, kokain i heroin korisnicima na području grada Banjaluka, dodaje se u saopštenju.

(Srna)

Oznake: droga