Vijesti 19.11.2016.

Uhapšeni Malićevi napadači

ČITANJE: 1 minuta

Dvadesetpetogodišnji Davor Malić iz Banjaluke ima ozbiljnu povredu mozga i prelom donje vilice, ali je njegovo stanje trenutno stabilno i nastavlja se dalje liječenje, rekao je večeras neurohirurg Ostoja Savić sa Klinike za neurohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Banjaluka.

– On ima ozbiljnu povredu mozga i prelom donje vilice, ali je svjestan, adekvatan, orijentisan i ostaće kod nas narednih dana na liječenju – naveo je Savić.

Savić je istakao da je Malićevo stanje takvo da se sa njim sada može i razgovarati, ali da će ostati u bolnici i narednih dana da se isprati do kraja njegovo zdravstveno stanje.

On je naveo da je mladić noćas primljen prvo na Odjeljenje intenzivne njege, pa je premješten na neurohirurgiju.

U međuvremenu, Malićevi napadači su uhapšeni. Policija je lišila slobode devetnaestogodišnjeg Andreja Pravdića i dvadesetosmogodišnjeg Ognjena Mrđu.

 

Kako ATV saznaje, prije osam godina Malić je bio u sličnim problemima. Prijavio je pokušaj otmice, a odranije je poznat policiji po raznim krivičnim djelima. Prošle godine, uhapšen je zbog sumnje da je podmetnuo požar u kome je izgorio automobil, a prije nekoliko godina završio je u pritvoru zbog prodaje narkotika.

(ATV)