Vijesti 13.08.2016.

Uhapšeni napadači na inspektora Marića

ČITANJE: 1 minuta

Nekoliko mladića pretuklo je Zorana Marića, inspektora u policijskoj stanici Centar Banjaluka, pri čemu je Marić zadobio teške tjelesne povrede u predjelu glave, potvrđeno je „EuroBlicu“ iz banjalučkog CJB.

Kako „EuroBlic“ saznaje svi osumnjičeni za ovaj incident, koji se preksinoć desio u banjalučkoj Ulici Braće Mažar i majke Marije su uhapšeni.

– Prvi je uhapšen Dejan Pepić, iz Banjaluka, a zatim i Siniša Stupar, Slaviša Kovjenović, iz Banjaluke, Danijel Dragaš iz Dravara, te Goran Jelača iz Banjaluka – kazao je izvor „EuroBlica“.

– S obzirom da je Marić, prilikom ovog nemilog događaja, zadobio teške povrede odmah je prevezen na banjalučku Hirurgiju, gde je bio podvrgnut operativnom zahvatu – kazao je naš izvor i dodao da ne raspolaže informacijama kakvo je trenutno zdravstveno stanje inspektora.

– Uglavnom, završena je kriminalistička obrada nad Dejanom Pepićem, koji je prvi uhapšen i prema njemu će se dalje postupati po uputstvima Okružnog tužilaštva Banjaluka. Što se tiče ostalih osumnjičenih za napada na banjalučkog inspektora i prema njima će se, takođe, postupati po istom osnovu  – objasnio je sagovornik „EuroBlica“.

(EuroBlic)