Uhapšeni zbog droge predati Okružnom tužilaštvu na dalje postupanje

Banjalučani Dragan Petković /51/, Vladimir Maksimović /35/ i Ranko Jović /63/ predati su, nakon kriminalističke obrade u policiji, u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka na dalje postupanje, zbog počinjenog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet droga.Četvrti uhapšeni Banjalučanin čiji su inicijali A.Ć. /46/ pušten je nakon kriminalističke obrade na slobodu.

Osumnjičeni su od avgusta prošle do 10. januara ove godine u Ulici Jovana Dučića u Banjaluci imali opremu za vještački uzgoj marihuane, rečeno je Srni u Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

Nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka odlučiće nakon ispitivanja osumnjičenih o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora.

(Srna)

Krava ubila vlasnika dok ju je vodio biku

Naš Aleksije poveo je kravu na oplodnju kod bika, prema selu Kola. Međutim, nisu odmakli ni kilometar od štale i, po svemu sudeći, kada je počela padati kiša, on je raširio kišobran, što ju je uplašilo, te ga je usmrtila.

(FOTO) Majstor “Parking majstora”

Čitalac portala blmojgrad, poslao je fotografiju koja bi slobodno mogla konkurisati za “Naj parking majstora u Banjaluci u januaru 2018. godine” ukoliko bi postojalo takvo takmičenje.