Vijesti 27.12.2018.

UHAPŠENO PET OSOBA TOKOM PROTESTA Identifikovan muškarac koji je udario policajca na Trgu Krajine

ČITANJE: 1 minuta

Pripadnici Policijske uprave Banjaluke  od utorka do danas uhapsili su pet osoba osumnjičenih da su napali policajce tokom protesta u centru Banjaluke, potvrđeno je za Srpskainfo.

Prema nezvaničnim informacijama uhapšeni su Borislav Zeljić (42), Petar Perduv (22), Rajko Topić (60), Brane Milošević (59) i Rade Šljivić (41).

U PU Banjaluka rekli su da se terete da su počinili krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

-Oni se sumnjiče da su 25. decembra na Trgu Krajine u Banjaluci, upotrebom fizičke snage, nanijeli povrede policijskim službenicima – rekli su u policiji.

Dodali su da sve dalje radnje u cilju dokumentovanja navedenih krivičnih djela, kao i identifikaciju drugih osoba koji se mogu dovestu u vezu sa ovim događajem, nastavljaju u koordinaciji i pod nadzorom tužilaštva.

Policija je identifikovala i sinoć privela muškarca koji je udario policajca,  dešavanja na banjalučkom Trgu Krajine u utorak. Kako piše Atv, radi se o Brani Miloševiću.

Na snimku se vidi kako muškarac prilazi već oborenom policajcu i udara ga nogom u leđa.

Brane Milošević je predsjednik udruženja Švajcarac, predstavljao je Udruženje malih akcionara, a javnosti je postao poznat kad je osumnjičen za malverzacije u preduzeću “Metal”.

(Atv,Srpskainfo)