Vijesti 09.01.2017.

Ujak nestalog mladića iz Banjaluke: U kafiću je ostavio oproštajno pismo

ČITANJE: 1 minuta

Policija još traga za nestalim Banjalučaninom Alenom Dančićem (28), koji je posljednji put viđen u noći između 5. i 6. januara, u vremenu između 21. i 6 časova, kada je otišao od kuće iz banjalučke Ulice Vasija Ostroškog, od kada mu se gubi svaki trag.

Miroslav Subašić, ujak nestalog mladića, ispričao je za “EuroBlic” da je on prije šest dana završio smjenu na poslu i od tada mu se gubi svaki trag.

– Juče je u blizini policijske stanice u Budžaku pronađen njegov telefon i lična karta, ali od Alena još nema ni traga. U kafiću je ostavio oproštajno pismo u kojem je naveo da će se ubiti. Molimo se da to nije uradio, jer kakav god je imao problem riješićemo ga, samo da se vrati kući – istakao je Subašić.

On je poručio svima koji imaju neku informaciju o njemu da što prije jave na broj 065/560-871 ili najbližoj policijskoj stanici.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, istakla je da policija traga za mladićem a da je prijavu o nestanku ovog mladića zaprimila prekjuče.

– Ukoliko neko ima informaciju o ovoj osobi, može je saopštiti policiji pozivom na besplatan broj telefona 122, ili se obratiti najbližoj policijskoj stanici – navela je Markanovićeva.

(blic.rs)