Vijesti 20.09.2020.

Ujutro svježe, tokom dana toplije

ČITANJE: 1 minuta

Servisne informacije za nedljelju, 20. septembar 2020. godine:

Policijska uprava

Prema podacima s kojim raspolaže ovo Područno odjeljenje, za posljednja 24 časa u Gradu Banjaluka dogodila su se 3 krivična djela (2 krađe i 1 nasilje u porodici). Nije bilo narušavanja Javnog reda i mira. Bilo je 7 saobraćajnih nezgoda, 3 lica lakše su povrijeđena.

Hitna pomoć

U stanici hitne pomoći pregledano je 80 odraslih pacijenata, 10 djece i obavljeno je 25 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada imala je 1 tehničku intervenciju.

Elektrokrajina

Isporuka električne energije je uredna. Zbog planiranog isključenja bez napajanja električnom energijom će biti potrošači:

– U vremenu od 09:00 do 14:00 časova dijelovi ulica: Brace Potkonjaka, Cara Lazara i Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 1-20.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom je uredno.

Posebno obavještenje

– Od 20. 09. do 25. 09. 2020. godine na poligonu Manjača pripadnici Centra za borbenu obuku iz kasarne „Mika Bosnić“ izvodiće vojnu vježbu pod nazivom „Kombinovani napor 2020”, te je potrebno da u navedenom periodu izvođenja vježbe lokalno stanovništvo smanji ili potpuno obustavi kretanje na poligonu kako ne bi došlo do neželjenih posledica.

Prognoza vremena

Ujutru malo oblačno i svježe, uz sumaglicu, a oko rijeka uslovi za maglu. Tokom dana sunčano i toplije. Vjetar slab istočni. Minimalna temperatura vazduha: oko 9°C. Maksimalna temperatura vazduha: oko 26°C.