Vijesti 13.10.2022.

Ukrao novac iz trgovine, povrijedio radnicu pa pobjegao ukradenim autom

ČITANJE: 1 minuta

Bijeljinska policija uhapsila je Bijeljinca čiji su inicijali A.K. koji je ukrao novac iz jedne trgovinske radnje, povrijedio radnicu, a potom pobjegao ukradenim automobilom.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina ovo lice lišili su slobode juče zbog počinjenih krivičnih djela protiv imovine, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

U saopštenju se navodi da je Policijska stanica Bijeljina dva juče u 19.40 zaprimila prijavu da je u trgovinskoj radnji u Bijeljini izvršena teška krađa na drzak i opasan način nad radnicom, tako što je nepoznati muškarac izvukao novac iz kase, udario radicu i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Nakon prijave policijski službenici su radom na terenu došli do saznanja da bi mogući izvršilac krivičnog djela moglo biti lice A.K.

Istog dana, u 20.40 policija je kontrolom saobraćaja na području grada Bijeljina zaustavila putničko vozilo golf dva kojim je upravljao A.K.

Kontrolom vozila utvrđeno je da je i golf ukraden na području Bijeljine.

Policija je uhapsila A.K., koji je tokom kriminalističke obrade priznao da je počinio krivično djelo teška krađa na naročito drzak i opasan način, a da je nakon toga otuđio putnički automobil golf dva, koji je bio parkiran na parkingu u Bijeljini, čime je počinio krivično djelo oštećenja i oduzimanja tuđe stvari.

A.K. je brzom i efikasnom reakcijom policije pronađen u kratkom vremenskom periodu.

O svemu je obaviješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se, nakon kompletiranja i dokumetovanja predmeta protiv lica A.K. dostavi izvještaj o svim navedenim krivičnim djelima protiv imovine.

(Srna)

Oznake: Bijeljina, krađa