Vijesti 04.05.2016.

Ulice, parkinzi i lokali koji će biti zatvoreni zbog otvaranja Ferhadije

ČITANJE: 2 minute
ulice

Zbog svečanog otvaranja Ferhat-pašine džamije, u centralnom dijelu grada biće obustavljen saobraćaj 6. i 7. maja, i to:

Plava linija na karti – 6. maja, od 16.30 do 24.00 časa,

u sljedećim ulicama: Kralja Petra I Karađorđevića na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Patra, Braće Mažar i majke Marije na dijelu od Ulice vojvode Momčila do Ulice kralja Petra I Karađorđevića, Zdravka Čelara i Patrijarha Makarija Sokolovića.

Crvena linija na karti – 7. maja, od 07.00 do 20.00 časova,

u ulicama: Kralja Petra I Karađorđevića na dijelu od Aleje Svetog Save do Solunske ulice, Bulevar cara Dušana, Marije Bursać na dijelu od Kninske do Kralja Petra I Karađorđevića, Tržnička, Zdravka Čelara, Teodora Kolokotronisa, Patrijarha Makarija Sokolovića, Patre, Braće Mažar i majke Marije na dijelu od Zmaj Jovine do Ulice kralja Petra I Karađorđevića, Vojvode Momčila na dijelu od Bulevara cara Dušana do Simeuna Đaka, Ulica cara Lazara od Bulevara Stepe Stepanovića do mosta Patre, Isaije Mitrovića, Ulici 22. aprila, Skendera Kulenovića na dijelu od Ulice Radoja Domanovića do Solunske.

nezavisne2

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja biće izmijenjen režim javnog prevoza putnika.

7. maja će biti zatvorena četiri parkinga

U subotu, 7. maja u vremenu od 06.00 do 20.00 časova, zbog otvaranja Ferhat-pašine džamije, biće zatvoreni sljedeći parkinzi: kod hotela “Palas”, u Vidovdanskoj ulici (stara autobuska stanica), kod Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske i podzemna garaža objekta Investicione razvojne banke RS – na drugoj etaži.

Spisak ugostiteljskih objekata, pravnih lica i preduzetnika koji obavljaju trgovinsku, zanatsku i uslužnu djelatnost na dijelu područja Grada Banjaluka za 6. i 7. maj 2016. godine. koji će imati privremenu zabranu rada

Na zahtjev Štaba obezbjeđenja “Ferhadija 2016″, a povodom svečanog otvaranja Ferhat-pašine džamije, gradonačelnik Slobodan Gavranović donio je Naredbu o privremenoj zabrani rada ugostiteljskih objekata, pravnih lica i preduzetnika koji obavljaju trgovinsku, zanatsku i uslužnu djelatnost na dijelu područja Grada Banjaluka za 6. i 7. maj 2016. godine.

odluka3

Šta i do kada će raditi taj dan možete pogledati i na ovom linku:

naredba_privremena_zabrana_rada.

(Nezavisne)