Vijesti 15.01.2017.

Umičević ipak ne ide na bal kod Melanije u Vašington

ČITANJE: 1 minuta

Tehnički direktor fabrike obuće “Bema” iz Banjaluke Marinko Umičević, koji je dobio pozivnicu od buduće prve dame SAD Melanije Tramp da učestvuje na humanitarnom balu 19. januara u Vašingtonu, dan prije inauguracije Donalda Trampa za predsjednika, potvrdio je da ipak neće stići na ceremoniju.

– Iako sam na vrijeme predao sve papire za vizu, zakazali su mi termin u Sarajevu tek za 17. januar – kaže nam Umičević.

– Prethodno su rekli 8. januara, a onda me naknadno obavijestili da nemaju slobodnog termina prije 17. januara, a bal je dva dana kasnije, što znači da nema nikakve šanse da stignem.

Umičević kaže da mu je veoma žao, jer je već počeo da se priprema za ovaj događaj, a planirao je da boravak u Vašingtonu iskoristi kako bi promovisao Banjaluku.

– Spremio sam knjige i sve o turističkoj ponudi Banjaluke, i žao mi je što ipak neću uspjeti da realizujem svoj odlazak. Očigledno to nekom ne odgovara, ali šta je tu je – rekao je Marinko.

Direktor fabrike “Bema” je za vrijeme kampanje za izbor predsjednika SAD poslao Melaniji Tramp dva para svečanih cipela uz poruku da se nada da će ih nositi u Bijeloj kući kao prva dama Amerike.

(Novosti)