Vijesti 15.05.2020.

Univerzitet u Banjaluci objavio kada počinje upis studenata

ČITANJE: 1 minuta

Univerzitet u Banjaluci organizuje upis nove generacije studenata, u akademskoj 2020/2021. godini.

Kako su saopštili na zvaničnoj stranici, konkurs za prvi rok biće objavljen 10. juna. Prijem dokumenata biće od 22. juna do 26. juna. Kvalifikacioni ispit održaće se 1. i 2. jula.

Za drugi upisni rok, konkurs će biti objavljen 19. avgusta, prijem dokumenata je od 31. avgusta do 4. septembra. Kvalifikacioni ispit održaće se 7. septembra.

– Informacije o prijemu dokumentacije, kao i o upisu kandidata koji uspješno polože kvalifikacioni ispit i steknu pravo upisa u prvu godinu studija, biće naknadno objavljene – poručili su sa UNIBL.

U sklopu Univerziteta u Banjaluci ima 17 fakulteta: Akademija umjetnosti, Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet, Ekonomski fakultet, Elektrotehnički fakultet, Mašinski fakultet, Medicinski fakultet, Poljoprivredni fakultet, Pravni fakultet, Prirodno-matematički fakultet, Rudarski fakultet, Tehnološki fakultet , Fakultet bezbjednosnih nauka, Fakultet političkih nauka, Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta, Filozofski fakultet, Filološki fakultet i Šumarski fakultet.

(Srpskainfo)