Sport 15.09.2016.

Upoznajte Badminton klub “Banjaluka”

ČITANJE: 1 minuta

Badminton klub ”Banjaluka” nakon ljeta ulazi u novi ciklus aktivnosti: školski badminton, para-badminton, rekreativni badminton i vrhunski takmičarski badminton čine široku paletu aktivnosti koje nudi ovaj lijepi, atraktivni, olimpijski i profesionalni sport, sport sa velikim potencijalom za masovno uključivanje svih kategorija naših sugrađana u za njih korisne fizičke aktivnosti.

Badminton je zaista: “SPORT ZA SVE!”

– Zato pozivamo sve one u kojima, bez obzira na godine, treperi iskra mladosti da nam se pridruže i ispune svoje živote igrom i druženjem u okruženju koje zrači pozitivnom energijom. Poziv se posebno odnosi na naše sugrađane sa invaliditetom koji kroz para-badminton aktivnosti dobijaju mogućnost da obogate svoje životne sadržaje, izađu iz izolacije i uključe se u rad kluba ravnopravno sa našim članovima koji nemaju invaliditet – ističu iz ovog kluba.

U izuzetno nepovoljnim ekonomskim i ukupnim društvenim okolnostima, dalje navode u saopđtenju, od presudnog je značaja ne dozvoliti da depresija, letargija i inertnost zavladaju u našem društvu, pogotovo među mladima.

– Mi u BK “Banja Luka” vjerujemo da možemo našim djelovanjem doprinijeti borbi protiv takvog stanja – zaključuju oni.

(Uno radio)