Upoznajte nove Moj Mix tarife

Moj Mix tarife
Dobre vijesti stižu iz kompanije m:tel. Predstavljamo vam nove Moj Mix tarife koje su skrojene za vaše uživanje u još većim bonusima, jeftinijim pozivima i neograničenom mobilnom internetu i SMS-ovima, te bonus minutama za pozive prema Srbiji.

Moj Mix Mini je tarifa za koju pretplata iznosi 19 KM, a koja vam pruža bonus od 100 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, 100 besplatnih SMS-ova i 150 megabajta mobilnog interneta.

Pretplata za Moj Mix Standard iznosi 29 KM, a omogućava vam 200 minuta besplatnih razgovora prema svim mrežama u BiH, 50 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, neograničen broj SMS-ova i 500 MB mobilnog interneta.

Tarifa koja će vam se sigurno svidjeti je Moj Mix Net, za koju pretplata iznosi takođe 29 KM, uz koju imate bonus od 100 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, 50 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, neograničen broj SMS-ova i čak 4 GB mobilnog interneta.

Ukoliko želite 4 GB mobilnog interneta, ali ste malo veća pričalica, odaberite Moj Mix Extra, te uživajte u bonusu od 300 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, u neograničenom broju SMS-ova i 100 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbij. Pretplata za ovu tarifu iznosi 39 KM.

Moj Mix Top vam pruža čak 500 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, 250 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, neograničen broj SMS-ova i nevjerovatnih 8 GB mobilnog interneta, uz pretplatu od 59 KM.

Moj Mix Premium, čija pretplata iznosi 79 KM, je tarifa uz koju možete uživati uz čak 600 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, 500 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, neograničenom broju SMS-ova i 16 GB mobilnog interneta koji gotovo ne stignete potrošiti.

Uz Moj Mix VIP tarifu možete uživati i dalje. Telefonirajte neograničeno i šaljite SMS-ove unutar BiH bez straha od bilo kakvih iznenađenje i dodatnih troškova, a obradovaće vas i 1000 minuta bonus razgovora prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, te 20 GB mobilnog interneta.

Ono što dodatno krasi nove m:tel Moj Mix tarife je poziv prema jednom prijatelj broju koji je potpuno besplatan, ne naplaćuje se čak ni uspostava poziva, cijene poziva su jeftinije, te sada iznose 0,15 KM/min (bez PDV-a) prema svim mrežama u BiH, a mobilni internet je i dalje neograničen što vam pruža priliku da budete u toku sa svim svjetskim dešavanjima kada god to poželite. A besplatne SMS-ove možete iskoristiti kuckajući poruke prema svim mobilnim mrežama u BiH.

Uz svih sedam Moj Mix tarifa moguće je izabrati najnovije modele pametnih telefona vodećih svjetskih proizvođača, a neki od njih mogu biti vaši cijeni već od 1 KM.

Sve što vas dodatno zanima možete pronaći na www.mtel.ba ili saznati putem korisničkog servisa pozivom na broj 066 10 10 10.

(PR)

Osobe sa Down sindromom iz RS u reprezentaciji regiona na EP

Fudbalska reprezentacija Regiona bivše SFRJ, sastavljena od osoba sa Down sindromom iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, danas je bila u posjeti Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci. Goste je dočekao i ugostio generalni konzul Vladimir Nikolić. Petnaest osoba iz regiona sa Down sindromom boravi u Banjaluci na međunarodnoj manifestaciji: “Dani Evropskog fudbala za Down

Poreska uprava najviše prihoda prikupila u Bijeljini i Banjaluci

Poreska uprava Srpske, u prošloj godini, prikupila je dvije i po milijarde maraka javnih prohoda, što je rekordan prihod od njenog osnivanja. Najviše je prikuljeno u Banjaluci i Bijeljini. Dok Poreska uprava kontinuirano sprovodi mjere radi doborovoljnog prijavljivanja i plaćanja poreza, povećanju prihoda značajno su doprinijele i mjere Vlade na rasterećenju privrede i poboljšanju položaja

MIRNA SAVIĆ – BANJAC: Na izbore sa novoosnovanim pokretom “Banjaluka zove”

Ako se ovakav trend nastavi, uskoro ovdje neće biti nikog. Pored problema siromaštva, građani se ne osjećaju sigurnim i to je možda i ključni razlog zbog kojeg ljudi odlaze. Poručuje to u intervjuu za Srpskainfo Mirna Savić-Banjac, nezavisna odbornica u Skupštini grada Banjaluka, koja djeluje u okviru opozicionog kluba Savez za promjene. Šta je, po

MZ KRMINE: U zaseoku Kaluđerica potpuno izgorjela porodična kuća

U požaru koji je danas poslijepodne izbio u zaseoku Kaluđerica, u banjalučkoj Mjesnoj zajednici Krmine nije bilo povrijeđenih, ali je u potpunosti izgorjela porodična kuća. Uzrok požara nije poznat. Ogorčeni mještani ispričali su da je bilo pitanje dana kada će se dogoditi ovakva tragedija. – Godinama apelujemo da nam se obezbijedi normalan pristup glavnoj cesti,

OSNOVNI SUD: Određen jednomjesečni pritvor ljekaru Darku Goliću

Osnovni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor ljekaru Darku Goliću zbog sumnje da je počinio krivično djelo obljuba nad nemoćnim licem, rečeno je Srni u ovom sudu. Pritvor je određen iz razloga propisanih Zakonom o krivičnom postupku Republike Srpske i trajaće do 19. februara. Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra

PROMOCIJA TRANSPARENTNOSTI: Milan Tegeltija objelodanio svoj imovinski karton

Predsjednik VSTS Milan Tegeltija danas je javno objelodanio svoj imovinski karton sa ciljem, kako je naveo, promovisanja transparentnosti nosilaca pravosudnih funkcija u BiH i zaštite integriteta Visokog sudskog i tužilačkog savjeta. Tegeltija je odlučio da izvještaj proširi i podacima o imovini njegovih roditelja, koji inače nisu sastavni dio finansijskog izvještaja koji se podnosi VSTS BiH.

PRIJETIO SUGRAĐANINU Uhapšen Banjalučanin zbog ugrožavanja bezbjednosti

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lice čiji su inicijali LJ.K, zbog sumnje da je počinilo krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti.  Nadležnoj policijskoj stanici oštećeno lice je prijavilo da od LJ.K. duže putem poruka dobija prijetnje opasne po život i tijelo, a razlog su neriješena privatna pitanja, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka. O slučaju je