Upoznajte nove Moj Mix tarife

Moj Mix tarife
Dobre vijesti stižu iz kompanije m:tel. Predstavljamo vam nove Moj Mix tarife koje su skrojene za vaše uživanje u još većim bonusima, jeftinijim pozivima i neograničenom mobilnom internetu i SMS-ovima, te bonus minutama za pozive prema Srbiji.

Moj Mix Mini je tarifa za koju pretplata iznosi 19 KM, a koja vam pruža bonus od 100 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, 100 besplatnih SMS-ova i 150 megabajta mobilnog interneta.

Pretplata za Moj Mix Standard iznosi 29 KM, a omogućava vam 200 minuta besplatnih razgovora prema svim mrežama u BiH, 50 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, neograničen broj SMS-ova i 500 MB mobilnog interneta.

Tarifa koja će vam se sigurno svidjeti je Moj Mix Net, za koju pretplata iznosi takođe 29 KM, uz koju imate bonus od 100 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, 50 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, neograničen broj SMS-ova i čak 4 GB mobilnog interneta.

Ukoliko želite 4 GB mobilnog interneta, ali ste malo veća pričalica, odaberite Moj Mix Extra, te uživajte u bonusu od 300 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, u neograničenom broju SMS-ova i 100 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbij. Pretplata za ovu tarifu iznosi 39 KM.

Moj Mix Top vam pruža čak 500 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, 250 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, neograničen broj SMS-ova i nevjerovatnih 8 GB mobilnog interneta, uz pretplatu od 59 KM.

Moj Mix Premium, čija pretplata iznosi 79 KM, je tarifa uz koju možete uživati uz čak 600 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, 500 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, neograničenom broju SMS-ova i 16 GB mobilnog interneta koji gotovo ne stignete potrošiti.

Uz Moj Mix VIP tarifu možete uživati i dalje. Telefonirajte neograničeno i šaljite SMS-ove unutar BiH bez straha od bilo kakvih iznenađenje i dodatnih troškova, a obradovaće vas i 1000 minuta bonus razgovora prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, te 20 GB mobilnog interneta.

Ono što dodatno krasi nove m:tel Moj Mix tarife je poziv prema jednom prijatelj broju koji je potpuno besplatan, ne naplaćuje se čak ni uspostava poziva, cijene poziva su jeftinije, te sada iznose 0,15 KM/min (bez PDV-a) prema svim mrežama u BiH, a mobilni internet je i dalje neograničen što vam pruža priliku da budete u toku sa svim svjetskim dešavanjima kada god to poželite. A besplatne SMS-ove možete iskoristiti kuckajući poruke prema svim mobilnim mrežama u BiH.

Uz svih sedam Moj Mix tarifa moguće je izabrati najnovije modele pametnih telefona vodećih svjetskih proizvođača, a neki od njih mogu biti vaši cijeni već od 1 KM.

Sve što vas dodatno zanima možete pronaći na www.mtel.ba ili saznati putem korisničkog servisa pozivom na broj 066 10 10 10.

(PR)

PREPRODAVAO DROGU Optuženom ni traga ni glasa

Ognjen Ćutković, koji je bio osuđen na šest i po godina zatvora zbog šverca drogom, već drugi put se nije pojavio na ponovljenom suđenju u Okružnom sudu u Banjaluci. Postoji bojazan da je pobjegao iz BiH, zbog čega bi za njim mogla biti raspisana i potjernica. Sudija Snježana Kudrić istakla je da će Ćutkoviću biti

Servisne informacije za 16. septembar

Servisne informacije za ponedjeljak, 16. septembar 2019. godine: Policijska uprava Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje na teritoriji grada u protekla 24 sata zabilježeno je šest krivičnih djela. Javni red i mir narušen je četiri puta, dok je prekršaja bilo 16. Desilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Prevrnuo se automobil u banjalučkom naselju Zalužani

U banjalučkom naselju Zalužani došlo je do saobraćajne nezgode kada se prevrnuo automobil zbog čega je saobraćaj malo usporen na ovom dijelu puta, saznaju “Nezavisne” Kako saznajemo, na sreću, u ovom udesu nema povrijeđenih osoba. U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su nam da je došlo do nezgode, ali nisu mogli da daju više detalja. “Dobili

Smjena generacija na banjalučkoj stranačkoj sceni

Ne tako davno, uoči lokalnih izbora 2016, Igor Radojičić bio je gotovo jedini relevantni političar na gradskom nivou, među kandidatima za vodeće funkcije, kojeg je većina glasača u Banjaluci percipirala kao, još uvijek, relativno mladog. Danas, godinu dana prije narednog odmjeravanja snaga, situacija je prilično izmjenjena, pa aktuelni gradonačelnik, u poređenju sa ostalim kolegama koji