Biznis 02.12.2015.

Upoznajte nove Moj Mix tarife

ČITANJE: 2 minute
Moj Mix tarife
Dobre vijesti stižu iz kompanije m:tel. Predstavljamo vam nove Moj Mix tarife koje su skrojene za vaše uživanje u još većim bonusima, jeftinijim pozivima i neograničenom mobilnom internetu i SMS-ovima, te bonus minutama za pozive prema Srbiji.

Moj Mix Mini je tarifa za koju pretplata iznosi 19 KM, a koja vam pruža bonus od 100 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, 100 besplatnih SMS-ova i 150 megabajta mobilnog interneta.

Pretplata za Moj Mix Standard iznosi 29 KM, a omogućava vam 200 minuta besplatnih razgovora prema svim mrežama u BiH, 50 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, neograničen broj SMS-ova i 500 MB mobilnog interneta.

Tarifa koja će vam se sigurno svidjeti je Moj Mix Net, za koju pretplata iznosi takođe 29 KM, uz koju imate bonus od 100 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, 50 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, neograničen broj SMS-ova i čak 4 GB mobilnog interneta.

Ukoliko želite 4 GB mobilnog interneta, ali ste malo veća pričalica, odaberite Moj Mix Extra, te uživajte u bonusu od 300 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, u neograničenom broju SMS-ova i 100 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbij. Pretplata za ovu tarifu iznosi 39 KM.

Moj Mix Top vam pruža čak 500 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, 250 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, neograničen broj SMS-ova i nevjerovatnih 8 GB mobilnog interneta, uz pretplatu od 59 KM.

Moj Mix Premium, čija pretplata iznosi 79 KM, je tarifa uz koju možete uživati uz čak 600 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, 500 minuta prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, neograničenom broju SMS-ova i 16 GB mobilnog interneta koji gotovo ne stignete potrošiti.

Uz Moj Mix VIP tarifu možete uživati i dalje. Telefonirajte neograničeno i šaljite SMS-ove unutar BiH bez straha od bilo kakvih iznenađenje i dodatnih troškova, a obradovaće vas i 1000 minuta bonus razgovora prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji, te 20 GB mobilnog interneta.

Ono što dodatno krasi nove m:tel Moj Mix tarife je poziv prema jednom prijatelj broju koji je potpuno besplatan, ne naplaćuje se čak ni uspostava poziva, cijene poziva su jeftinije, te sada iznose 0,15 KM/min (bez PDV-a) prema svim mrežama u BiH, a mobilni internet je i dalje neograničen što vam pruža priliku da budete u toku sa svim svjetskim dešavanjima kada god to poželite. A besplatne SMS-ove možete iskoristiti kuckajući poruke prema svim mobilnim mrežama u BiH.

Uz svih sedam Moj Mix tarifa moguće je izabrati najnovije modele pametnih telefona vodećih svjetskih proizvođača, a neki od njih mogu biti vaši cijeni već od 1 KM.

Sve što vas dodatno zanima možete pronaći na www.mtel.ba ili saznati putem korisničkog servisa pozivom na broj 066 10 10 10.

(PR)