Magazin 09.05.2016.

Uradite ove četiri stvari na prvom sastanku i biće vaš

ČITANJE: 2 minute
sastanak
Iznenadićete se, ali nijedna nema veze sa seksom…

Prvih nekoliko sastanaka je faza veze u kojoj nam nije baš ugodno da kažemo sve šta želimo od druge osobe, najčešće iz straha da nas osoba ne ocijeni neprikladnim za vezu.

Ipak, svi znamo šta tačno želimo, a ovoga smo puta pitali muškarce da nam otkriju stvari koje jednostavno nemaju hrabrosti da traže od žene.

Da se javimo prve

Neki su muškarci lovci i vole sve da urade sami, ali velikoj većini njih ipak padne kamen sa srca kada žena preuzme inicijativu. Žena koja se javi prva ponekad zna da djeluje napadno, ali muškarci ipak preferiraju da ponekad i mi odradimo dio posla.

Da im postavljamo pitanja

Jedna od najčešćih stvari na koje se muškarci žale je činjenica da se žene ne trude oko njih onoliko koliko bi oni voljeli. Oni nas ispituju svakakve sitnice, a žene su nekako povučenije i očekuju da će samo morati odgovarati na pitanja. Uglavnom, ako ste do sada bile među onim ženama koje se boje nešto da pitaju jer misle da će izgledati previše znatiželjno, znajte da oni vole pitanja.

Da se zainteresujemo za njihove stvari

Ne da glumimo da nas zanima fudbal ako nas ne zanima, ali muškarci kažu kako žene često ignorišu njihove strasti i hobije. Pitaj ga dva, tri pitanja o nečemu čime se bavi i dobićeš dodatne bodove.

Da ih pustimo da plate račun

Ne zato što ne vjeruju u emancipaciju žena nego zato što žele da ispadnu kavaljeri. Naravno, žele i da se prvo uhvatimo za novčanik u znak ponude da platimo, ali na kraju svega, ipak žele da budu staromodni i plate sami.

(b92)