Vijesti 25.12.2015.

Uručena pomoć porodici Boška Stanišića

ČITANJE: 1 minuta
gradonacelnik
Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović uručio je danas pomoć porodici Boška Stanišića u Potkozarju za saniranje krova na štali na njihovom imanju gdje je prije nekoliko dana izbio požar.

Ovoj izbjegličkoj porodici ratnog vojnog invalida koja nema nikakvih primanja Gradska uprava obezbijedila je 6.000 KM za građevinski materijal.

Prema najavi gradonačelnika Banjaluke, grad će u dogovoru sa Centrom za razvoj i unapređenje sela pokušati da obezbijedi dio hrane za stoku.

Sin Boška Stanišića, Željko Stanišić zahvalio je gradonačelniku, Gradskoj upravi, ali i Vatrogasnoj brigadi koja je brzom intervencijom spriječila širenje požara na kuću i ostale pomoćne objekte.

– Posebno hvala gradonačelniku koji nas je odmah obišao i obezbijedio ovu pomoć bez koje ne bismo mogli da saniramo krov, što nam je veoma važno zbog stoke. Nadamo se da ćemo uspjeti da je prehranimo da preživi ovu zimu- rekao je Stanišić.

Požar na imanju porodice Stanišić izbio je 23. decembra zbog loših instalacija, a izgorio je krov štale, kao i stočna hrana za zimu.

(Agencije)