Vijesti 27.10.2017.

Uručene glavne nagrade dobitnicima nagradne igre “A sada NESTRO čarobno!”

ČITANJE: 1 minuta

Danas su uručene glavne nagrade srećnim dobitnicima igre “A sada NESTRO čarobno!”. Automobil VW Golf 7 osvojio je Dario Jotanović iz Laminaca, a skuter Peugeot Biljana Milaković iz Banjaluke.

Ključeve glavnih nagrada dobitnicima je uručio Andrei Ivankov, zamjenik generalnog direktora NESTRO PETROL-a za komercijalne poslove.

Ivankov je istakao da je i ova nagradna igra, kao i ostale akcije koje provodi kompanija kreirana prema potrebama potrošača.

“Ovakve i slične aktivnosti koje provodimo uvijek su naš znak zahvalnosti potrošačima koji u mnogobrojnoj ponudi biraju baš nas i naše proizvode prioritetno zbog kvaliteta naftnih derivata, kao i kvaliteta usluga koje nudimo“, istakao je Andrei Ivankov.

Dobitnik Golfa 7, Dario Jotanović zahvalio se NESTRO kompaniji na nagradi i istakao da će kao i do sada biti vjerni kupac benzinskih stanica NESTRO, ali i da će sreću oprobati i u narednim NESTRO igrama na sreću.

A da će ih biti, potvrdio je Andrei Ivankov, zamjenik generalnog direktora NESTRO PETROL-a za komercijalne poslove koji je najavio novu akciju koja se, prateći zakonske obaveze i vremenske uslove, odnosi na ponudu zimskih guma poznatih brendova.

Ukupna vrijednost nagradne igre „A sada NESTRO čarobno“ iznosila je više od 55.000 KM.

Treću nagradu, karticu u novčanoj vrijednosti od 1.000 KM osvojio je Draženko Kovačević iz Broda.