Biznis 07.12.2022.

Usluga Račun na mail donosi vam poklon od 5 GB mobilnog neta

ČITANJE: 1 minuta

Vrijeme je za pametne i odgovorne odluke. Učinite sve kako biste uštedjeli svoje vrijeme, ali i dali svoj doprinos očuvanju životne sredine. Odlučite se za m:tel uslugu račun na mail i od sada vaše račune za telekomunikacione usluge dobijajte isključivo putem elektronske pošte.

Računi za m:tel usluge na ovaj način stižu redovno i brzo na e-mail adrese, možete ih lako arhivirati, plaćati online, putem mobilnog bankarstva i ne čekate u redu.

Usluga je besplatna, a pored svih prednosti koje sa sobom nosi, vašu pametnu odluku m:tel nagrađuje sa 5 GB mobilnog neta. Aktivacioni kod dobićete putem e-mail adrese koju prijavite i putem koje ćete dobijati m:tel račune.

Poklon od 5 GB mobilnog neta možete da koristite u m:tel mobilnoj mreži 30 dana od dana aktivacije. Dobijeni kod mogu da koriste svi m:tel korisnici, a možete ga i pokloniti.

Aktivacija usluge je veoma jednostavna jer to možete učiniti sami putem portala ili aplikacije Moj m:tel, kontakt centra pozivom broja 0800 50 000 ili na bilo kom m:tel prodajnom mjestu širom BiH.

Ponuda vrijedi do kraja godine, zato ne čekajte. Uđite u novu godinu sa modernom tehnologijom i dodatnim netom.

(PR)

Oznake: M:tel