Magazin 17.09.2015.

Usrećite vašeg muškarca: Pružite mu najbolji orgazam ikada!

ČITANJE: 2 minute
devojka-u-krevetu
On je već dovoljno srećan što vas ima u krevetu, ali evo savjeta uz koje ćete mu priuštiti orgazam iz snova…

Vakuum koji će pomutiti razum

Dok ga oralno zadovoljavate, polako skliznite ustima do korjena njegovog penisa, a zatim usisajte vazduh polako se vraćajući na gore. Jednom kada stignete do vrha, odvojite usta da čujete taj čuveni pop zvuk. Repeat, repeat, repeat…

Dodirnite tu čuvenu tačku

Njegov perineum (mjesto između testisa i početka guze) je prepuno nervnih završetaka – ukoliko pritisnete tu tačku zapljusnuće ga talasi uzbuđenja. Zajašite ga obnuto, tako da ima divan pogled na vašu zadnjicu. Gledajte u njegove testise a kada počnu da rastu (što je znak da je pred klimaks), poližite svoj prst i pritisnite njegov perineum.

Izludite ga jezikom

Kada je riječ o oralnom zadovoljavanju pljuvačka je vaš najbolji prijatelj. Samo naprijed i pljunite u svoju ruku ili direktno na njegov penis kako biste ga navlažili. Dok ste u akciji, preko čitave regije pređite jezikom. Neće znati gdje se nalazi.

Tri erogene zone

Stimulišući tri tačke u isto vrijeme dok svršava lansiraćete ga van atmosfere. Kada osjetite da je blizu, uhvatite njegove testise nježno i pritisnite perineum u isto vrijeme. To, i plus što je u vama jednako je tri erogene zone koje su intenzivno stimulisane.

Naredite mu šta da radi

Ukoliko osjetite da je blizu tačke sa koje nema povratka, recite mu da jedva čekate da ga vidite kako doživljava orgazam i dajte mu vremensko ograničenje („Imaš tačno 30 sekudni da svršiš“). Poludjeće!

Pronađite frenulum

Frenulum ili mala izraslina sa druge strane obrezanog penisa, koja je nevjerovatno osjetljiva. Rukom stežite njegov penis dok sisate njegov frenulum (ukoliko ga ima) i tempirana bomba će ubrzo eksplodirati.

Dajte mu Boob Job

Pribijte svoje grudi i lezite na leđa, a neka on klekne iznad vas i prodire u njih. Nježno liznite vrh njegovog penisa dok to radi. Od osjećaja plus pogleda koji mu se pruža, poludjeće!

(Cosmopolitan.rs)