Biznis 02.02.2016.

Uz odabrani Huawei G620s m:tel poklanja antivirus Kaspersky i zaštitnu foliju

ČITANJE: 2 minute
MTEL
Potreban vam je novi pametni telefon s pristupačnom cijenom, provjerenog kvaliteta, elegantnog dizajna, zavidnih performansi i odličnom kamerom?

Nema dileme, odaberite telefon Huawei Ascend G620S i budite sigurni da niste pogriješili. Požurite u m:tel prodajna mjesta širom BiH gdje ćete uz ovaj uređaj na poklon dobiti najbolji Internet Security antivirus Kaspersky i zaštitnu foliju za ekran vašeg novog uređaja.

Odlučite li se pri tom i za nove m:tel tarife Moj MIX Standard i Moj Mix Net ili m:biz Standard, ovaj telefon možete dobiti po cijeni od samo 1 KM. Ovom prilikom podsjećamo da pojedine tarife m:biz usluge, namijenjene isključivo poslovnim korisnicima, obezbjeđuju neograničene razgovore prema svim fiksnim mrežama u BiH, kao i slanje SMS poruka bez ograničenja, prema svim mobilnim mrežama u BiH, a tu su i bonusi za razgovore prema svim mobilnim mrežama u BiH i za razgovore prema mts fiksnoj mreži u Srbiji.

Preporučeni Huawei Ascend G620S opremljen je HD IPS ekranom dijagonale 5 inča i rezolucije 720×1280 piksela, gustine 294ppi, auto-fokus kamerom od 8 MP uz LED blic, te prednjom kamerom rezolucije 2 MP. Pokreće ga Qualcomm čipset MSM8916 uz procesor sa 4 jezgra koji radi na 1.2 GHz, s Adreno 306 grafičkim čipom. Posjeduje 1GB sistemske i 8 GB interne memorije proširive microSD karticama do 32 GB.

I na kraju da kažemo riječ, dvije o poklonu koji dobijate uz ovaj uređaj, to je Kaspersky Internet Security koji predstavlja premium stepen zaštite za Android štiteći vaš pametni telefon od virusa, bezvrijedne pošte, špijunskih softvera i slično. Automatski skenira aplikacije koje preuzimate sa interneta i pregleda sve URL adrese u tekstualnim porukama koje primate i brzo reaguje na nove i buduće prijetnje obaviještavajući vas da li su zlonamjerne ili ne. U slučaju potrebe može da blokira pristup vašem nestalom telefonu i pronalazi njegovu lokaciju korišćenjem GPS signala, Wi-Fi mreže i usluge Google Maps.

Više informacija potražite na www.mtel.ba.

(PR)