Magazin 26.10.2015.

Uzbudite muškarca tako da vas nikad ne zaboravi!

ČITANJE: 2 minute
Volimo da se posvetimo našim frajerima, a da pritom ne glumimo mučenice. Što je je on više seksi i što ga više gnjavimo, osjećamo se napaljenije. To je začarani krug u kojem svako dobija. Stoga, ako ga stvarno želite izludjeti, reći ćemo vam šta morate učiniti kako bi to i uspjeli. Donosimo vam listu njegovih erogenih zona. Svakako ih testirajte što prije!

1. Unutrašnja strana bedara

To su jako osjetljiva područja, jer se nalaze blizu njegovog ponosa. Time ga brzo možete navesti na seks. Pokušajte ga nježno dirati i grickati i zapalićete ga.

2. P – tačka

Ime je dobila po prostati, to je mala kvržica koja se nalazi u anusu, čijom stimulacijom vaš frajer može doživeti divlje orgazme. S razlogom se zove “muška G – tačka”.

3. Bradavice

One su takođe vrlo osjetljive, ali su često previše zanemarene. Gricnite ih i čekajte reakciju, ali pritom nemojte biti pregrubi.

4. Međica (perineum)

To je područje bogato osjetnim živcima koje se nalazi između genitalija i anusa. Istražite ga svojim prstima ili jezikom i napalite ga.

5. Uši

Uši su glavna erogena zona za muškarce. Sisajte, ližite i nežno grickajte njegovo uho oko njegove ivice.

6. Usta

Nemojte podcjenjivati njihovu moć, družite se s njima dovoljno dugo.

7. Mošnice

To je jako osjetljivo i često zanemareno područje tokom seksa, provjerite posvećujete li mu dovoljno pažnje, pomazite ga malo.

8. Bočne strane glave penisa

Ovo je najveća erogena zona u cijelom tijelu, stoga većinu svojih napora utrošite upravo tamo.

9. Vrat

Budite njegova seksi vampirica. Polagano ga grickajte i ljubite po vratu i izludite ga.

10. Unutrašnja strana koljena

To područje je većinom bez dlaka pa je samim tim i osetljivije. Tekom predigre laganim kružnim pokretima prelazite mu po tim područjima.

11. Donji dio stomaka

Područje ispod pupka je vruća zona, jer je jako blizu genitalijama. Dakle, šta čekate? Dodajte nekoliko razigranih poljubaca i povećajte seksualnu napetost.

12. Stopala

Pete na stoplima su okidač za seksualno uzbuđenje. Zašto mu ne priuštiti seksi masažu stopala?

Koja je omiljena erogena zona vašem frajeru, otkrijte sami.

(Cosmopolitan.hr)