(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Opračun s pedofilom: Nisu zvali policiju, već su uzeli motke!

pedofil

Šokantni video prikazuje trenutak kada se 20 seljana iz Brazila uhvatilo u koštac s pedofilom kojeg su zatekli kako zlostavlja djevojčicu.
Na snimku se vidi mladi muškarac bez majice kojeg iz zgrade u Riju izvlače komšije koji su bili na dječijoj rođendanskoj zabavi.

Naime, šestogodišnja djevojčica navodno je nestala sa zabave što je izazvalo paniku među roditeljima.

Dok su rođaci i prijatelji frenetično pretraživali zgradu, jedan je kazao kako ju je našao u jednoj prostoriji s navodnim pedofilom koji je, kako kaže, imao spuštene pantalone.

Odmah su ga izvukli iz prostorije i izbacili iz zgrade, gdje ga je dočekala grupa bijesnih roditelja.

Gomila je počela da ga udara. Farmerke su mu još bile spuštene, dok su ga motkama tukli i gađali kamenjem.

https://youtu.be/yHfarrMUykA

(Jutarnji)

U opštinu Teslić Vlada uložila više od 50 miliona KM

Vlada Republike Srpske je od 2006. godine u opštinu Teslić uložila više od 50 miliona KM, po različitim osnovama iz Razvojnog programa i Budžeta Republike, a posredstvom kreditnih linija Investiciono-razvojne banke u ovu opštinu je plasirano još oko 40 miliona KM.

Skuplji radovi podigli cijene stanova u Srpskoj

Cijene svih građevinskih radova u stanogradnji u Republici Srpskoj skočile su u trećem kvartalu ove godine za 0,1 odsto, što je automatski dovelo i do poskupljenja nekretnina na domaćem tržištu.

Stefan Sejmanović sproveden u Okružno javno tužilaštvo

Policijski službenik Policijske uprave Banjaluka Stefan Sejmanović, koji se sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja i nedozvoljenu proizvodnju i trgovinu narkoticima, sproveden je danas u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

RADMANOVIĆ: Prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike Srpske

Potpredsjendik SNSD-a i član Kolegijuma Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović izjavio je da je potez SNSD-a o imenovanju članova komisija u ovom Parlementu uslijedio kao reakcija na prijedlog poslanika iz PDP-a i SDS-a za izmjenu poslovnika o radu Parlamentarne skupštine BiH. Radmanović je rekao da prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike

Izvještaj protiv osumnjičenih za proizvodnju i promet droge

Gradiška Policijska uprava dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv Miladina Vidačkovića /45/, Slađane Vidačković /45/, Rasima Hajdera /21/ i Pamele Dukić /20/, svi iz Gradiške, zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu. Iz tužilaštva navode da se Miladin Vidačković sumnjiči i za