Vijesti 01.07.2016.

Večeras ”Konferencija beba” u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

„Konferencija beba“ biće održana večeras u Banjaluci, sa početkom u 18 časova, u parku „Petar Kočić“.

Zabavni program biće izveden u Muzičkom paviljonu, a između ostalog planirano je da u programu učestvuju mališani iz vrtića „Bubamara“, djeca iz Osnovne škole “Ivo Andrić”, dječak koji harmonikom osvaja svijet Radovan Ivanović, te UG „Alegro“ sa svojim balerinama.

Atletski klub Banjaluka na zelenoj površini u našem parku organizovaće aktivnosti za djecu kroz školu sporta, dok će UG “Zdravo da ste” održati kreativne likovne i druge radionice za djecu.

I ove godine prijatelji “Konferencije beba” obradovaće naše mališane vrijednim poklonima. Poklone će dobiti najstarija beba, računajući period od 28. juna prošle do 1. jula ove godine, zatim najmlađa i beba sa najviše braće i sestara. Prilikom kandidovanja bebe za nagrade, roditelji treba da prilože rodni list za dijete.

Ovu manifestaciju u Banjaluci organizuju Grad Banjaluka i Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske.

Obustava saobraćaja

Zbog održavanja “Konferencije beba”, u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save do Bulevara cara Dušana, 1. jula, u vremenskom periodu od 17.30 do 20.00 časova, biće obustavljen saobraćaj. Za vrijeme trajanja obustave, saobraćaj će regulisati i preusmjeravati službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom Kralja Petra I Karađorđevića, dio od Ulice Marije Bursać do Aleje Svetog Save, autobusi će biti preusmjereni u Ulice Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.