Biznis 16.02.2017.

Večeras predavanje “Mala ložišta kao zagađivači vazduha u Banjaluci”

ČITANJE: 1 minuta

Treće besplatno savjetovanje građana u okviru serije radionica “Energetske večeri sa građanima Banjaluke” tokom kojeg će se govoriti o malim ložištima kao izvorima zagađenja vazduha u Banjaluci, biće održano večeras u 18č u prostorijama Inovacionog centra Banja Luka.

Predavanje “Mala ložišta kao zagađivači vazduha u Banjaluci” održaće Ranka Radić iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, a predavanju mogu prisustvovati svi građani koji su zainteresovani za temu malih ložišta kao izvora zagađenja vazduha.

Centar za razvoj i podršku (CRP) iz Tuzle i EFEKT mreža, u saradnji sa ENKON d.o.o za energetski i ekonomski konsalting Banja Luka, treću godinu zaredom organizuju Energetske večeri sa građanima Banjaluke, Tuzle i Mostara s ciljem savjetovanja i edukacije građana iz oblasti energetske efikasnosti i zaštite okoline.

Ovogodišnje Energetske večeri sa građanima Banjaluke biće održane u toku februara i marta svakog četvrtka od 18h, u prostorijama Inovacionog centra Banja Luka (Dr Mladena Stojanovića 4).

Energetske večeri sa građanima su besplatne za sve zainteresovane građane a članovi CRP-a i EFEKT mreže će, uz predavače, biti na raspolaganju građanima za pitanja i savjete.

(banjaluka.net)