Politika 11.07.2021.

VEKIĆ (SDS): Ispitati slučaj “gepekovanja” u Gradišci do kraja

ČITANJE: 1 minuta

Da li je dovoljno samo otpustiti vozača, a ne pozvati da se slučaj „gepekovanja“ mladića u Gradišci ispita do kraja? Neispitivanje bi značilo i saučešće nadležnih, jer je u interesu svih građana Gradiške da se pronađe nalogodavac otmice i premlaćivanja, jer čisto sumnjamo da bi se tek tako desio ovakav nesvakidašnji slučaj – upitao je Zoran Vekić, predsjednik Mladih SDS, reagujući na „gepekovanje“ mladića u Gradiški od strane vozača potpredsjednika Narodne skupštine RS Denisa Šulića.

– Ne mislim da je Denis naručilac, ni najmanje, ali u svrhu istine, morao bi iskoristiti svoj uticaj da se slučaj rasvijetli do kraja. Zbog čega se reaguje tek nakon pisanja pojedinaca kad se znalo da se počinilac i ranije nije ponašao u skladu sa normalnim normama ponašanja? – sugerisao je Vekić, saopštio je SDS.

Vekić je naglasio da ga kao mladog čovjeka i odbornika u Skupštini grada Gradiška koji je, prije svega dobio podršku mladih ljudi, zanima da svi građani budu bezbjedni u svom gradu te da se stane u kraj bahatom ponašanju pojedinih članova SNSD u Gradišci.

(SB)

Oznake: SDS Gradiška