Magazin 16.05.2016.

Veliki asteroid prijeti Zemlji, 16. juna počinje rat?!

ČITANJE: 1 minuta
asteroid
Još je prošle godine vidovnjak pastor Ricardo Salazar rekao da će u zemlju 16. maja udariti ogromni asterod koji će izazvati brojne potrese i smrt. Nije precizirao u koliko sati će se to desiti..

Salazaru kaže da mu se u snovima i priviđenjima javio Bog i rekao mu da je upravo on njegov kanal za prenošenje predviđanja svijetu.

Prema njegovim predviđanjima još prije mjesec dana na nebu se pojavila zvijezda koja je iz noć u noć postajala sve veća. A Rusi su shvatili da se radi o asteroidu.

Prema Salazaru danas, 16. maja taj asteroid, promjera devet kilometara, pašće kod obale Puerto Rica. To će dovesti do brojnih potresa, a cunamiji će uništiti obalna područja. Proradiće vulkani, a Kalifornija će nestati.

Treći svjetski rat počinje 16. juna?

Za mjesec dana, znači 16. juna počeće treći svjetski rat između SAD-a s jedne te Rusije i Kine s druge strane. Koristiće se i atomske bombe koje će uništavati gradove u SAD-u i Japanu. Taj treći svjetski rat će, prema Salazarovim predviđanjima završiti 25. oktobra ove godine, a pobjediće Rusi i Kinezi jer će Amerika biti oslabljena zbog udara asteroida.

(Agencije)