Magazin 22.05.2019.

VELIKI LJETNI KONCERT Saša Matić pred banjalučkom publikom 14. juna

ČITANJE: 1 minuta

U mnoštvu balada po kojima je Saša Matić poznat, ali i veselim pjesmama uz koje će publika moći da zaplešu, Banjalučani će imaće priliku da uživaju 14. juna na tvrđavi Kastel, kada je planiran veliki ljetni koncert.

Posljednji nastup na Kastelu, Saša je imao prije više od deset godina, te je odlučio Banjalučanima prirediti spektakularan koncert.

„Sa Banjalučanima nije teško napraviti dobru atmosferu, mi imamo odličnu energiju i dobru komunikaciju i uvijek se radujem nastupima u Banjaluci. Čest sam gost na manjim nastupima, ali više volim velike koncerte koji grad poput Banjaluke zaista zaslužuje. Biće to koncert za pamćenje, u pravo vrijeme – za početak ljeta“, rekao je Saša na konferenciji za medije u Banjaluci.

Karte za koncert su puštene u prodaju i po različitim cijenama se mogu kupiti na više lokacija u gradu.

„Karte se mogu kupiti na Trgu Krajine i u agenciji Travel for fun u TC Emporijum, po cijeni od 10 KM, VIP je 30 KM, a ultra VIP, koji, osim mjesta u VIP zoni tokom koncerta, podrazumijeva dodatno afterparty u klubu 360, na kome će svirati Saša Matić, košta 50 KM”, pojasnila je Danijela Topić, direktor agencije Lucido, koja je organizator koncerta.

Koncert su podržali Jelen pivo, Hotel Jelena, vinarija Kutjevo, Metromedija, fabrika obuće Bema i Grad Banjaluka. Medijski pokrovitelji su Radio televizija Republike Srpske i Big radio.