Magazin 22.09.2021.

VELIKI USPJEH NERE LEŠIĆ: Predstavila brend “Nera Lingerie” u Milanu

ČITANJE: 1 minuta

Dizajnerica Nera Lešić sinoć je imala reviju na Milanskoim tjednu mode i predstavila svoj brend rublja “Nera Lingerie”.

“Reakcije su bile savršene. Puno ljudi je bilo na reviji, čestitali su i pohvalili moj brend. Bilo je uspješno i jako sam sretna što sam uopće mogla prezentirati svoje rublje na eventu kao što je  Milanski tjedan mode. Uz sve svjetske brendove tu se našla u ‘Nera Lingerie’ što je veliki uspjeh mog brenda.

“To što je nas neko prepoznao i što smo dio ovog eventa znači da je naš trud i kvaliteta viđena i  da se radi o svjetskom proizvodu”, rekla je Nera Lešić dodajući da se mora zahvaliti i svom prijatelju Josipu Grabovcu koji ju je i preporučio da bude u Milanu.

“Brend ‘Nera Langerie’ je prepoznat po vrhunskoj kvaliteti i elegantnom dizajnu. Naša kolekcija je vrlo šarolika i imamo noćne haljine, seksi setove, sportske i elegantne setove, točnije, za svakog se može naći ponešto”, dodala je Nera.

“Ova revija je veliki uspjeh i otvara nove mogućnosti za sve ubuduće što slijedi, a vjerujem da slijedi nešto ogromno. Imam velike planove da radim kao što sam i radila.  Vidim da se rad i disciplina isplate.  Nastavit ću raditi na svojoj kolekciji da bude još uspješnija kao što i je sad”, rekla je Nera Lešić.

(Dunav.at)