Sport 06.12.2021.

Veliko interesovanje publike za turnir u malom fudbalu „Borik 2021“

ČITANJE: 1 minuta

Borikov turnir u malom fudbalu počeo je 1. decembra, a za pet takmičarskih dana privukao je veliko intersovanje publike. Seniorske i veteranske utakmice rado gledaju sve generacije, dok su juniorske u dvorani „Centar“ posjećene uglavnom od strane roditelja djece takmičara.

Zvučna imena iz svijeta fudbala i ove godine promovišu „Borik 2021“. Jedno od najistaknutijih je svakako Aleksandar Mitrović, najbolji strijelac u istoriji reprezentacije Srbije.

Na turniru Borika do sada su gledaoci imali priliku vidjeti neke od iskusnih igrača sa parketa, ali i sa zelenih terena. Darko Milanović Deko jedan je od njih, BiH reprezentativac u futsalu redovan je učesnik turnira, dok je bivši fudbalski reprezentativac BiH i nekadašnji igrač Glasgow Rangersa, Saša Papac sinoć debitovao na banjalučkom parketu za mostarski tim.

Sa tribina ih je posmatrao trenutno najbolji strijelac PLBiH Nemanja Bilbija, napadač Zrinjskog iz Mostara, ali i najbolji igrač prošlogodišnjeg turnira u Boriku.

Veliki broj robnih nagrada prijatelja Turnira, prepoznatljiva maskota Turnirko, svakodnevno podjeli najsrećnijim gledaocima, što je svakako sjajan gest od strane organizatora. U sedmici pred nama od utorka do nedjelje u Boriku na rasporedu su utakmice od 16:30 do 21:50 časova svakodnevno.

(A.M.)